Vouchers

 • Ik heb vrienden uitgenodigd. Wanneer krijg ik mijn voucher?
  Zodra de door jou uitgenodigde vriend zijn of haar eerste bestelling plaatst, is de voucher in je account beschikbaar.
 • Hoe kan ik vrienden uitnodigen voor limango?
  Nodig vrienden en familie uit om lid te worden van limango. Klik dan in "Mijn account" op Vrienden uitnodigen om je vrienden ook kennis te laten maken met limango! Bij de eerste aankoop van een door jou aangebracht lid, ontvang jij een voucher van €10.
 • Hoe kan ik mijn voucher gebruiken?
  Je kunt een voucher inwisselen in je winkelwagentje, door op de groene button "Voucher gebruiken" te klikken. De waarde van de voucher wordt dan van het te betalen bedrag afgetrokken, waarna je de bestelling kan plaatsen en betalen. Per bestelling kan slechts een voucher ingewisseld worden.


  Let op: Houd er rekening mee dat de vouchers verschillende voorwaarden hebben. Zo kan het zijn dat een voucher pas gebruikt kan worden vanaf het moment dat de bestelling uit een verkoopactie een bepaald totaalbedrag heeft bereikt of dat de voucher een beperkte geldigheidsduur heeft. Ook zijn er vouchers die alleen in combinatie met bepaalde acties geldig zijn.
 • Ik heb met een voucher betaald en de bestelling geretourneerd, krijg ik mijn voucher terug?
  Let op: Bij een complete annulering, retourzending of bij niet-levering van de goederen worden coulantie-vouchers automatisch tegen dezelfde voorwaarden (waarde, minimale bestelwaarde, vervaldatum resp. actie) opnieuw aangemaakt. Vouchers voor marketing-acties worden niet opnieuw aangemaakt, maar vervallen. Bedragen die na verzilvering van de voucherwaarde overblijven, worden op de bij de verkoop gebruikte bank- of PayPal-rekening geboekt. Een contacte uitbetaling is uitgesloten.